Edward Riedl (M)

1 (M)aj – Nya moderaternas dag

I valet 2010 röstade bara 22 procent av de röstberättigade med ett jobb på socialdemokraterna att jämföra med att 32 procent av de med ett jobb röstade på nya moderaterna. Så när den gamla arbetarrörelsen igår var ute och demonstrerade under de röda fanorna runt om i landet så var det inte bara färre personer i demonstrationstågen utan en gammal arbetarrörelse som inte längre företräder de som arbetar. Det nya arbetarpartiet är numer nya moderaterna. Det är vi som har en politik för fler jobb, högre reallöner och mer pengar till välfärden.

 

Edward Riedl (M).

26 kommentarer

  1. €dor

    Fler har ställts utanför arbetsmarknaden med er politik. tycker du det är bra? Få har fått det bättre, så är det, det har du rätt i. Det är precis så ni resonerar och det säger du rakt också.

  2. €dor

    Vem skulle inte rösta på er om jag tjänar 80 000/mån och får ytterligare högra lön med sänkt skatt från lånade pengar. Du ser väl själv vilken destruktiv politik ni för mot andra. Förlöjligar sjuka och arbetslösa som får det sämre och sämre. Det är klart att dessa kommer inte rösta på er samt människor som vill ha ett system där man inte medvetet stöter bort vissa.

  3. LenaAndersson

    Det är nu 77 000 fler arbetslösa än då Alliansen tillträdde, och Alliansen har återinfört slaveriet där de allt fler långtidsarbetslösa i FAS 3, och alla arbetslösa som måste komplettera med försörjningsstöd redan efter max 3 månaders arbetslöshet, tvingas arbeta heltid utan avtalsenlig lön och utan att ha fått del av något jobbskatteavdrag alls trots heltidsarbete!
    Hälsans förskola, ägd av en Folkpartist, visade hur man kan uppnå ”vinst” genom att dra ned på maten för barnen, servera knäckebröd utan pålägg och vatten till frukost!
    De ”nya” Moderaterna har tyvärr bevisat att de är exakt samma gamla skattesänkarmoderater som de alltid varit, och att de bekämpat de arbetslösa istället för att bekämpa arbetslösheten!

  4. Curt

    Vilken värld lever du i ? Bara se olika medier så har det aldrig varit så mycket folk ute och demonstrerat.

  5. "Dosan"

    FEL SOM VANLIGT. Ni för inte en politik för fler jobb, ni för en politik för sänkta skatter åt de rika. Ni för en människofientlig politik som tar bort välfärd, trygghet och solidaritet.

    När du säger annat så LJUGER DU. Du är en lögnare och allt du står för är ondska, förtryck och att en liten rik elit ska få allt som arbetarna sliter och svettas för. LÖGNARE!

  6. lf

    Ja, kanske de nygamla moderaterna tar över 1 maj demonstrationerna.
    Tänk er Edvard Riedel går först i tåget med ett plakat ”stoppa Norrbotniabanan” och mer stöd till fritidsbåtsförbundet ,sen kommer Anders Ågren med plakatet ”mer privat vård och omsorg” och mera rot,rut och läxomsorg.
    Ja,ursäkta mig, jag ser bakåt men det finns nästan ingen som går i tåget.Jo en kommer störtande med ett plakat som det står ”tillsammans är vi starka”.

  7. JonasE

    Bara för att du staplar felaktigheten på varann, så innebär det inte att man kan kalla Moderaterna för arbetarparti – ni har ju slagit sönder arbetarnas trygghetssystem, och fler jobb blev det inte heller – inte i annat än i Moderaternas siffertrixarfantasier, samma gäller för mer pengar till välfärden – det finns bara i Moderata siffertrixarfantasier, och väljarna tycks vara ute efter verkligheten numera och den klarar inte varken Moderaterna eller Alliansen av !!.

    Avundsjukan mot S är uppenbar Reidl, och ni är inte och kommer inte att vara ett arbetarparti så länge som ni faktiskt driver högerpolitik !!.

  8. lf

    Jag tar emot alla kommentarer som inte är kränkande säger du.
    .Du har utvecklat ett system där du inte tar in kommentarer direkt och du har utvecklat ett system där de kommentarer som kommer in besvaras efter ca.2 mån.
    Edvard Riedel du är en bluff på bloggen.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Du behöver inte gilla på det sätt jag hanterar bloggen. Men trots dina besvikelser är du en av de som flitigast följer och kommenterar min blogg.

  9. Per

    Du är för rolig! . Arbetarpartiet !- Arbetarepartiet !. Varför har ni glömt e ?.

    Du får svaret! ni tänker enbart på arbete och struntar i Arbetaren!. Arbetsmiljö ! Kollektivavtal ! .

    Om du /ni själv får uppleva A-kassa eller Sjukersättning så får du se själv. Nej just det, politiker har ju ett eget system i rak motsats till Arbetslinjen. Undrar varför…..

    Men det ska inte bara Moderater stå till svars för, där var ni ju rörande överens med Sossarna 🙁

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Där har du helt enkelt fel. Varför tror du att vi inte bryr oss om människor lika mycket som andra? Du är fast i dina egna fördomar bara.

  10. Lars Gidlöf

    Hej du egotrippade Bagdad Edward

    Läser man denna blogg så undrar man om det är skillnad på folk som röster om de har jobb eller inte. Har det någon betydelse i en demokrati om de jobbar eller inte? Ska de röster från de som har jobb räknas högre än röster från de sjuka, arbetslösa,studerande eller pensionärer?

    Vilka har varit så dumma i detta län och röstat in dig i Sveriges Riksdag.

    Sen , du skryter ju över hur bra Alliansen gjort med miljön mm, hur ser det ut inom svensk sjöfart nu jämfört med då du kom in i trafikutskottet?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Bara för att folk inte tycker som dig är de inte dumma. Dessutom borde du som vuxen människa hyfsa ditt språk och sätt. Nog är du bättre än så här?

  11. lf

    Jag en liten kommentar till den kommentar jag hade om det tilltänkta moderata 1maj tåget.
    Förutom de 3 som stolt marscherar med plakat kommer en fjärde person springande med ett plakat.
    Han är lite efter så han måste spurta för att komma ikapp.Men han snavar på en kantsten och slår sig så mycket att han kan inte ansluta till 1 maj tåget.
    Men på hans plakat står det ”stoppa solidariteten”.Han ligger kvar oförmögen att marschera.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Att demonisera sina politiska motståndare är riktigt farligt. Det gör att man lätt missar hela samhällsutvecklingen och vart människor utanför den politiska bubblan är på väg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.