Edward Riedl (M)

Löfven (S) har fel enligt två fd.vice riksbankschefer

Hitintills har vi vant oss vid att Stefan Löfven kan säga lite vad han vill utan att det granskas eller ifrågasätts särskilt mycket. Så här långt har han kommit undan med att vilja höja skatterna på jobb och företagande med 20 miljarder kronor per år. Samtidigt låter media honom framstå som företagarnas vän som vill dem väl. Socialdemokraternas stora företagssatsning är ett innovationspolitiskt råd där några företagare får sitta ner och fika Stefan om han vinner valet. Inga råd i världen kommer att kunna uppväga stora skattehöjningar på just jobb och företagande.

 

Men nu verkar det inte längre gå. Nu börjar Stefan Löfvens uttalanden komma ikapp. När Han likt vänsterpartiet funderar lite högt på om Riksbanken ska få ett sysselsättningsmål vid sidan om prisstabilitet. Det förslaget sågas nu av två tunga tidigare företrädarna och vice riksbankscheferna Irma Rosenberg och Barbro Wickman-Parak. De menar att där det prövats har det misslyckats och de säger rakt ut att Stefan Löfven är helt fel ute.

 

Läs mer här.

 

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. Leif

    Vänta här, en moderat som lyssnar på experter. Tänk om det genomsyrat en politik, lyssnat på dom som faktiskt kan. Då hade vi inte varit där vi är.

    Men Edward, för sent för din del att skrika på sånt här nu. Du har haft 8 år på dig att lyssna men det har du inte gjort, så varför lyssna nu?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Din kommentar är svar att förstå. Vad menar du? Sverige har på område efter område lyckats bättre än resten av EU.

  2. "Dosan"

    Oj, jisses vad det flyger sten i det här glashuset! Snacka om att ha noll självinsikt när fakta konstaterar att borgarna säger precis vad som helst, siffertrixar till max och skiter i folket. Mest perverst är ju ändå att du fortsätter sprida påhittade siffror och sen skriker ”HAHA KOLLA HAN LJUGER!” så fort någon annan gör det.

    Var försiktig, det borgerliga glashuset spricker i september. Då ska vi äntligen få frihet från riskkapitalister och genomruttna korrupta borgare som dig!

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Du får inte mer rätt för att du använder sådant språkbruk. Det lyser bara igenom att du saknar fakta och vettiga argument.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Läs gärna om dubbelstöten. Det är på riktigt ett hot mot tusentals ungas möjligheter till jobb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.