Edward Riedl (M)

Alliansen ökar

I den senaste mätningen från Novus som TV4 hade beställt så går alliansen framåt samtidigt som socialdemokraterna och sverigedemokraterna tappar i stöd. Det är fortfarande långt kvar till valet och val avgörs på valdagen. Men det är glädjande att det nu ser ut att sakta vända i opinionen till alliansens fördel även om vi har en bit kvar. Men alldeles oaktat vad som händer i opinionen så kommer granskningen av den gemensamma röd-gröna politiken att öka. Det kommer med största sannolikhet att vara positivt för oss i alliansen.

 

Läs mer här: http://www.novus.se/nyheter/2014/tv4novus-vaeljarbarometer-maj-2014-blockskillnaden-minskar.aspx

 

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.