Edward Riedl (M)

Fredrik Reinfeldt (M) toppar fortsatt förtroendeligan!

104 dagar kvar till valet och statsminister Fredrik Reinfeldt (M) toppar fortsatt förtroendelistan! Det bådar gott inför höstens val. Dessutom börjar det bli allt tydligare att S kommer att få vika ner sig i många för Sverige viktiga frågor när MP och V börjar ställa krav. Högre energipriser, nya skatter på landsbygd och avstånd, högre arbetslöshet, högre löneskatter, högre skatter för företagen, mindre arbetsitid som ska betalas med lägre löner, mindre valfrihet i den skattefinansierade välfärden, avskaffade rut-avdrag och försämrade ROT-avdrag och ytterligare förslag. Kanske inte alla väljare som idag säger sig vilja rösta på S och MP i slutändan är redo att prova den här typen av vänsterexperiment i det mest välskötta landet i EU.

 

Läs mer här: http://www.svd.se/nyheter/valet2014/reinfeldt-toppar-fortroendelista_3617174.svd

 

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. "Dosan"

    Fakta är ju dock att Reinfeldt är en människofientlig lögnare och behöver avsättas. Han förstör vårt land och du stöder honom? Märkligt, men ni borgare gillar ju att vara lögnare och bli korrupta. Reinfeldt är (FAKTA) den överlägset sämsta politiker genom tiderna. Han kan inte prata sanning, han siffertrixar med allt och han förstör landet. Allt för att smörja riskkapitalister som smörjer kråset med skattesänkningar och att få våra skattepengar för att driva bluffbolag.

    NER MED BORGARPACKET!

      • "Dosan"

        Beklagar att du har fel. Kan inte vara lätt att leva i en drömvärld där det är okej att hata alla som inte är som en själv. Patetiskt. Men visst, du får väl drömma vidare om en nyliberal drömvärld där alla skiter på varandra. Synd bara att du har fel.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Tack och lov lever vi i en demokrati och inte någon vänsterdiktatur. Det är väljarna som i fria och allmänna val väljer sina företrädare och inget annat.

  2. ceko

    Så Du är åter på nätet efter ett uppehåll pga de stora problemen med tågtrafiken med inställda turer och förseningar. Du sitter ju i trafikutskottet men där gör Du inte något för att lösa dessa problem. I stället så ägnar Du tid till att fantisera om Reinfeldt och diverse ämnen inför höstens val, som Du redan utnämnt Moderaterna som vinnare av. Du räknar upp ett antal områden där högavlönade och miljonärer har fått det bättre än den vanlige Svensken, som fått deltaga i finansieringen till dessa förmögna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.