Edward Riedl (M)

Alliansens första och tyngsta vallöfte för höstens val gavs idag på val kick-offen

alliansenpa

Alliansens första och tyngsta vallöfte inför höstens valpresenterades under alliansens val kick-off! Vårt löfte är att 5 miljoner ska jobba i Sverige 2020. Under våra första 8 år vid regeringsmakten har det blivit mer än 250 000 fler som jobbar i Sverige trots global ekonomisk kris och lågkonjunktur. Får vi fortsätta regera Sverige så ska ytterligare 350 000 fler jobba i Sverige. Då blir det också mer skattepengar som kan satsas på skolan, sjukvården och all annan gemensam skattefinansierad välfärd. Vi har politiken för det och vi har redan visat att vi kan leverera. Nu kör vi för alliansregering 4 år till!

 

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. "Dosan"

    Vilket löfte? Det enda ni borgare gör nuförtiden är att peka på allting som är rött och i vild panik pipa ”VILL NI HA DET SOM I SOVJET???” Det är inte mycket till ideologi eller löften, än mindre är det sant. Till skillnad från okontrollerad kapitalism bryr sig vänsterpartierna om människorna. Ni struntar i dem.

    Dags att avsätta den självgoda borgerligheten! Fram för human, omtänksam och solidarisk socialism. Ner med riskkapitalister och korrupta borgare!

  2. putte

    Haha siffertrixaren och klåparen Riedl är i farten igen.

    Och befolkningen har stannat då på 8 år? nej. Så ni har inte gjort ett skit mer än att skapa hittepåjobb och jaga arbetslösa och sjuka så skattesänknngarna kan finansieras.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Sverige 250 000 fler i jobb och en befolkning som växt med 350 000 personer.
      Danmark 140 000 färre som jabbar och en befolkning som växt med 200 000 personer.

  3. lf

    Jag kan bara säga att det är politisk propaganda då den är som sämst.
    Tror ni verkligen att ni kan imponera med att prata om 5 miljoner i jobb.Det är så fånigt att man rådnar. Att du tror att väljarna skall gå på denna propaganda är att förlöjliga väljarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.