Edward Riedl (M)

Osmakligt och osakligt av Nasser Mosleh (MP)

Igår skrev jag följande inlägg på min blogg:

Hamas skjuter dagligen raketer mot Israel med målet att döda civila. Samtidigt har Israel som den enda fungerande demokratin i mellanöstern ett stort ansvar med på vilket sätt de hanterar hoten mot sitt lands befolkning. För självklart måste Israel kunna försvara sin befolkning mot den terror Hamas utsätter dem för. Men Israel måste både i ord men också handling visa att civila dödsfall är oacceptabelt i konflikten. Där har Israel som demokratiskt land ett större ansvar än terroristorganisationen Hamas.

Jag poängterade det stora ansvar Israel har som fungerande demokrati och att de måste visa i både ord och handling att civila dödsfall är oacceptabelt. Som svar på det skriver Nasser Mosleh från miljöpartiet ett inlägg med följande rubrik: Hur många barn ska dö innan du blir nöjd, Edward Riedl?

 

Svaret är att jag givetvis inte vill att några barn eller andra civila ska dö. För alla som läst vad jag skrev borde det var väldigt tydligt. Det är just därför som jag skriver att Israel måste visa i både ord och handling att civila dödsfall är oacceptabelt. Hur Nasser Mosleh får detta till att jag vill se fler döda barn är helt obegripligt om han nu inte medvetet vill missförstå.

 

Mina frågor till Nasser Mosleh är följande:

1. Har du verkligen läst och förstått vad jag skrev i mitt blogginlägg?

2. Om svaret på fråga ett är ja. Var och i vilken mening menar du att jag vill se fler barn dödas i konflikten för att bli nöjd?

 

Jag har faktiskt aldrig varit med om ett mer osmakligt och osakligt inlägg från en politiskt förtroendevald i Västerbotten än det blogginlägg som Nasser Mosleh från miljöpartiet skrev igår.

 

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. Bergis

    Jag förstår överhuvudtaget inte hur du på något sätt kan visa stöd för en apartheid stat som bryter av händerna på palestinska barn. Du har gjort bort dig igen Riedl.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Om du inte förstod vad jag skrev i mitt inlägg får du gärna läsa igen.

  2. Bergis

    En stat som byter av handlederna på utsatta barn. Är det rätt Riedl? Nej det är inte rätt. Men du som person bevisar att du bara är en feg och obetydlig figur som gömmer dig bakom en blogg där du kan sprida smörja utan att ta reda på bakgrundsfakta först.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Om du inte förstod vad jag skrev i mitt inlägg får du gärna läsa igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.