Edward Riedl (M)

MH17 sannolikt nedskjuten av pro-ryska separatister

Det mesta pekar nu mot att det var pro-ryska separatister som av misstag sköt ned det civila flygplanet MH17. Kanske är det så nära sanningen vi kommer att kunna komma oavsett alla utredningar. Konflikten långt borta i Ukraina drabbade många civila och deras anhöriga som aldrig mer får återse sina nära och kära. Det visar hur vi i den tryggare delen av världen direkt kan påverkas av det som händer långt borta. Ingen går säker i den moderna världens konflikter. Det ger oss ytterligare skäl till att vara med och bygga trygghet runt om i vår omvärld. Både för deras men även för vår egen skull.

 

Läs mer här.

 

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.