Edward Riedl (M)

Vi har uppfyllt våra vallöften med råge

vf

 

Bra artikel i Folkbladet där jag får beskriva att vi uppfyllt våra vallöften. Dessutom har vi lyckats bäst i EU när det gäller fler jobb och ordning och reda på statsfinanserna.

 

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

 1. "Dosan"

  Om era vallöften var att skapa möjlighet att lyfta ut skattepengar som privat vinst ur korrupta vårdbolag, att driva friskolor där man skär ner maten till eleverna för att ägarna ska få ökad vinst, att underlätta för ett öppet rasistiskt parti att dra nytta av osäkerheten för att klättra upp till makten, att försämra tryggheten för alla utom en liten självutnämnd elit, att demontera välfärd och åldervård, att knuffa ut sjuka människor ur systemet så att de tvingas tigga – ja, då har ni uppfyllt era löften.

  Men annars har ni totalt misslyckats.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Du är ju inte ens seriös nu. Inget av det du skriver har med verkligheten att göra.

 2. Bergis

  Jag kan bara hålla med. Ni gjorde det ni gick i val för. Havererade skolresultat. Cancersjuka som tvingas söka jobb. Höjd pensionärsskatt. Friskolor som sorterar ut barn efter social status. Arbetslösa som lever i fattigdom. En havererad bostadspolitik. En järnväg som inte fungerar pga brist på resurser. Skandaler i den privata äldreomsorgen ”Carema”.

  Det är inte sexigt Riedl, inte alls sexigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.