Edward Riedl (M)

Fridolin och MP träffar rätt utan att förstå det

Miljöpartiets språkrör Fridolin har blivit irriterad över alliansens reklamfilm där vi visar att de röd-gröna inte är överens om särskilt mycket vilket kommer att göra väljarna väldigt besvikna om de vinner valet just eftersom de inte är överens om särskilt mycket. Nu är Fridolin upprörd eftersom han blir arg över att alliansen klumpar ihop de röd-gröna då de inte är överens om särskilt mycket. Han lyckas alltså träffa helt rätt utan att förstå vår kritik. Vår kritik mot de röd-gröna är att de inte ger gemensamma besked i några politiska frågor, de tycker olika om det mesta men samtidigt så vill de bilda regering tillsammans. Alltså utan att berätta för väljarna vad de vill göra tillsammans. Om det handlar vår kritik och vår reklamfilm.

 

Läs mer här.

 

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.