Edward Riedl (M)

Kör försiktigt i sommartrafiken

Sverige har idag världens säkraste trafik. Inget annat land i världen har lägre dödstal i trafiken än Sverige. Det är resultatet av långsiktigt och politiskt blocköverskridande arbete med nollvisionen. Det är verkligen något vi kan vara stolta över i Sverige samtidigt som det innebär att vi räddar människoliv. Samtidigt är det också så att alla som vistas i trafiken måste vara med och ta ansvar för att göra trafiken säker. Inte minst i sommar och semestertider är det viktigt att vara ute i god tid och inte stressa. Kom också ihåg att det är många osäkra trafikanter som ger sig ut i semstertider. Kom ihåg att ta det lugnt och hjälp varandra i trafiken så kommer alla hem till sina nära och kära.

 

Edward Riedl (M).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.