Edward Riedl (M)

Hbtq-personers rättigheter stärks med nya moderaterna

fre

 

Nya moderaterna har gjort en resa när det gäller det politiska innehållet i mer än en fråga. Vi har blivit ett mer modernt parti som bättre svarar på framtidens utmaningar än tidigare. Jag minns fortfarande suset både i moderaterna och utanför mitt parti när Fredrik Reinfeldt skulle prata på Stockholm pride. Under våra 8 år vid regeringsmakten har vi genomfört flera reformer som stärker hbtq-personers rättigheter.

 

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. Per A.

    Så efter att ha låtsats vilja värna den svenska modellen och låtsas vara ett arbetarparti skall moderaterna nu låtsas vara HBTQ-vänliga?

    RFSL, som man får förmoda vet vad de talar om i HBTQ-frågor, har nyss släppt en rapport om hur de olika riksdagspartierna (plufs F! och Piraterna) står sig i dessa frågor. Moderaterna kommer tredje sist, med bara (sd) och (kd) efter sig.

    Länk till rapporten här:
    http://www.rfsl.se/public/RFSL_valrapport2014.slutlig0727.pdf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.