Edward Riedl (M)

41 dagar kvar till valet

Med bara lite drygt en månad kvar till valet har Sverige fortfarande bara ett förberett regeringsalternativ. Alliansregeringen har framgångsrikt regerat Sverige de senaste 8 åren och vi har återigen förberett oss tillsammans. Den som röstar på något av allianspartierna vet precis vad den får för politik. Om olyckan är framme och de röd-gröna vinner valet så är den första frågan vilka partier som faktiskt ingår i de röd-gröna. När media rapporterar så är det S, MP och V samt möjligen Fi. När S själva pratar så låter det som om de kommer att vara ensamma. MP menar att de också ingår i de röd-gröna. V vill självfallet också vara med fast ingen annan låtsas riktigt om Jonas. De röd-gröna, vilka de nu än är, har ingen gemensam politik och det enda vi vet är att om de vinner valet kommer inget att bli som deras väljare tror av den enkla anledningen att de säger helt olika saker.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Bergis

    Ja men vi måste väl ge dom en chans nu när vi vet att borgerlig politik har lett till obehagliga överraskningar gällande den gemensamma välfärden.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Skulle olyckan vara framme och de röd-gröna vinner valet kommer besvikelsen både bli omfattande och förvåningen stor när alla som valt dem inte får det som de trodde att de skulle få.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.