Edward Riedl (M)

Priderörelsen har kidnappats från vänster

I Pridetåget i Stockholm demonstrerade vänsteraktivister emot Israel. Ett mycket intressant statement eftersom Israel är det enda landet i Mellanöstern där det är tillåtet med Pridetåg. Dessutom demonstrerades det emot Hof (Homo-, bi- och transpersoner i försvaret) vilket även drabbat poliser i Pridetåget. I Uppsala fick inte alla partier vara med då vänstern själva avgjorde vilka som kunde inkluderas. I Malmö gick migrationsminister Tobias Billström (M) i Pridetåget med Öppna moderater. Det fick vänsterpartisterna i tåget att se rött. De började då skandera: ”En sista deportation, Tobias Billström över bron!”.

 

Priderörelsen måste ta sig ur vänsterns grepp. Priderörelsen ska istället samla människor över alla politiska gränser för kärlek och alla människors lika värde. Det måste bli ett slut på vänsterns försök att kidnappa Pride. Vänsteraktivisterna får gärna ordna egna tåg där de demonstrerar emot Israel, alliansen och allt annat de inte gillar. Men de får sluta kidnappa andra arrangemang för sina egna syften.

 

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. Johnny

    Okunnigheten slår till igen. Pridetågens ursprung är Stonewallkravallerna, du kan testa att googla det och fundera över den politiska karaktären. Om någon ”kidnappat” Pride (en i sig infantil ståndpunkt) så är det väl liberalerna och det politiska etablissemanget.

  2. Ann

    Oj vad intressant…..Kan inte du berätta lite om er kamp för HBTQ personer, hur ni röstat i dessa frågor? När började ni deltaga i Pride? berätta lite om ert varma engagemang i HBTQ frågor i EU, hur ni röstar där? Berätta lite om ert deltagande i Frigörelsedagarna, och om er kamp för HBTQ flyktingar? Väntar spänt på svar

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Det räcker väl med att se hur mycket alliansregeringen gjort på det här området som tidigare S-regeringar inte lyckats med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.