Edward Riedl (M)

Förtroendet för en M-ledd regering ökar i opinionen

Det är mycket glädjande att se att förtroendet för en M-ledd regering nu ökar när vi närmar oss valdagen. Allt färre tycker dessutom att utvecklingen i Sverige går åt fel håll. Men samtidigt visar undersökningen som United Minds gjort att vi moderater måste bli bättre på att komma ut med jobbfrågan. Trots att alliansregeringen lyckats bäst med fler jobb i hela EU så är det fortfarande fler som tror att S är bättre på jobben. Det blir den viktigaste frågan att nå ut med under den fortsatta valrörelsen. Om S vinner valet och försämrar företagsklimatet, höjer skatterna på jobb och företagande samt tvingas bilda regering med V och MP så kommer det att leda till betydligt färre jobb. Men vi har några veckor kvar att svänga opinionen och förklara varför vi har den bästa jobbpolitiken.

 

Läs mer här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/valaret2014/article19353277.ab

 

Edward Riedl (M).

7 kommentarer

  1. Ulf Parde

    Cecilia Magnusson har helt rätt att vi ska införa tiggeriförbud. Varför kan inte vi införa det Danmark o Norge infört?
    En massa andra förbud (sjöfyllerilagar o hastighetssänkningar går bra att införa) men inte ett förbud som nog betydligt fler moderatväljare står bakom. För en tid sedan valde partiet att utesluta ett par ambitiösa o duktiga företrädare i Stockholmsområdet (bl a Björn Schaerström) för att de vågat kritisera regeringens migrationspolitik. Jag känner inte igen partiet.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      För att bli utesluten ur moderaterna måste du göra mer än att kritisera migrationspolitiken.

  2. JonasE

    Det enda sättet för er att förklara att ni ”har den bästa jobbpolitiken”………… är att ljuga – facit har vi ju, och det ärliga svaret är: – allt har blivit värre under ert styre

  3. Bergis

    Hörde dig på radion idag. Bra att ryter ifrån angående tiggarna. Du kunde släppa PK träsket ett tag. Är det inte skönt att få tycka och känna vad man vill utan att någon PK ska kasta ordet rasist rakt i ansiktet på dig. Ditt uttalande om tiggarna kanske blir en vågbrytare så flera andra politiker vågar lämna PK träsket också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.