Edward Riedl (M)

Receptionist-Jenny är en bluff

Receptionist-Jenny som kritiserar alliansregeringen är ingen vanlig anställd som framför sin kritik. Hon är en facklig vänsterpartist som under alias döljer vem hon är och vilka syften hon har. Detta enligt en av folkbladets egna reportrar som ringde upp mig igår. Så min kritik mot folkbladets insändarsida kvarstår. Jag tycker inte media ska hjälpa till att låta politiker, varken från vänster eller höger, att gömma sig under falsk flagg. Det är viktigt att vi är tydliga med vilken avsändare vi har när vi skriver. Det förtjänar läsarna att veta.

 

Edward Riedl (M).

10 kommentarer

  1. Carl Klinga

    Hur tänker du nu egentligen, med gömma sig under falskt flagg? Varför är etiketten vilken en person väljer att sätta på sig själv i det här fallet viktigare än åsikten som förs fram?

  2. Leif

    Jodu Edward, när du har en arbetsgivare som är en äkta moderat bör man nog hålla sina åsikter som kanske är mer åt vänster. Annars får du troligen problem som du annars skulle slippa.

    Tyck som oss eller håll käften verkar vara äkta moderaters tänkande.

    Ser ingen annan orsak!

  3. stefan

    Så du menar alltså att ”Jenny” är en bluff bara för att hon är aktiv vänsterpartist? Skrämmande inställning! Vilka syften hon har begriper i alla fall jag! Gör inte du? Dessutom försöker hon på intet sätt dölja vem hon är!! Du ljuger – igen!
    Anledningen till att hon kallar sig ”receptionist-Jenny” är så enkel, så väldigt enkel. Hon går i svaromål mot din egen ”köks-Emma” – som däremot är en VERKLIG bluff!!! Hon har också klart och tydligt gått ut med vem hon är och har aldrig försökt dölja det heller. Till skillnad mot den där ”Emma”! Vad är din åsikt om den där ”Emma” förresten????? Vilka ”syften” kan hon ha????

  4. JonasE

    Nu vet vi ju faktiskt vem Receptionist-Jenny är, men vem som är den högerorienterade Köks-Emma är höjt i lika mycket dunkel som vem som egentligen sponsrar Moderaterna !!.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag menar att du seglar under falsk flagg och att VF inte borde ge dig den möjligheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.