Edward Riedl (M)

Glädjebesked en måndagsmorgon trots regnet

Enligt morgonens opinionsmätning av Aftonbladet/Unidet Minds så har alliansen nu tagit ikapp de röd-gröna partierna rejält. Skillnaden mellan blocken är nu bara 7,7%-enheter vilket är det minsta på mycket länge. I aftonbladet är rubriken: Skräckbesked för Stefan Löfven. Med lite mindre än fyra veckor kvar till valet så har nya moderaterna och alliansen valvinden i ryggen. Vi har en bit kvar men allt fler kan nu se att det är fullt möjligt att vi fortsatt kommer att ha en alliansregering i Sverige även efter den 14 september. Nu måste vi fortsätta prata ordning och reda på ekonomin samt fler jobb. Dessutom måste vi också berätta att S, V och MP inte förberett sig tillsammans eller gett enda gemensamt besked trots att de vill styra Sverige. Det håller inte.

 

Läs mer här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/valaret2014/article19379681.ab

 

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. gerd

    I lördags kom en annan undersökning från SCB. Där hamnade dina kompisar centerpartiet och kristdemokraterna under 4% spärren med god marginal. Vad är dina synpunkter på detta?

  2. JonasE

    Valvinden i ryggen ??…..att Alliansen inte kommer att komma ikapp är det nog ingen tvekan om, den stora frågan är mest om SD får ha kvar sin vågmästarroll eller inte…

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Då vet du mer om valutgången än vad jag vet. Sist jag tittade avgjorde väljarna på valdagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.