Edward Riedl (M)

Premiär för ”Fråga Edward”

Idag börjar jag min nya satsning med videoblogg som kommer att fortsätta fram till valet. Varje morgon klockan 8:00 kommer jag att lägga ut en blogg som heter ”Fråga Edward” där alla som vill kan ställa frågor till mig som jag besvarar dagen efter i ett videoblogginlägg. Blir det väldigt många frågor så kommer jag givetvis inte att hinna eller ha möjlighet att besvara alla. Men jag kommer att göra mitt bästa.

 

Jag kommer givetvis att dagligen fortsätta vara med på kampanjer utanför affärer, torg och dörrknackning runt hela Västerbotten. Även där finns det goda möjligheter till att prata politik för den som vill. Det här ska bara se som ytterligare en kanal för möjlighet till politisk dialog.

 

Så passa på att ställa din fråga i det här inlägget så besvarar jag det i morgondagens videoblogginlägg.

 

Edward Riedl (M).

6 kommentarer

  1. Christian

    Reinfeldt talar i sitt sommartal om att öppna våra hjärtan, att invandringen vi ser i dagsläget är uppe i och förbi balkannivåerna, att det kommer leda till spänningar i det svenska samhället osv. Arbetsförmedlingen och migrationsverket har redan slagit larm att deras verksamhet kan inte fortsätta med dagens finansiering.

    Hur ser du på Umeås framtid givet dessa förutsättningar? Vi har genom exempelvis badhusbygge och kulturhuvudstaden investerat stora mängder skattepengar på – för offentliga finanser – tärande verksamhet, samtidigt som Volvo packar ihop och lämnar oss som en av de största (om inte den största) privata arbetsgivaren i staden.

    Kvar står vi med ett universitet, ett sjukhus, ett badhus och ett gäng kulturarbetare. Alla avlönade direkt från skattemedel.

    Jag känner en mycket stark oro inför framtiden och skulle vilja höra eller se hur moderaterna lokalt i Umeå ser på det, och vilka åtgärder som kommer tas under kommande mandatperiod för att möta detta.

    Vi har redan sett indragna hundbajstunnor, släckta gatlampor, eftersatt skottning m.m. Ska vi förvänta oss mer av det? Går M till val på höjd kommunalskatt?

    Vilken verksamhet ska vi skära i, eller var ska pengarna tas ifrån? Det är dom enda alternativ jag ser

  2. Ludde

    Moderaterna såväl som andra partier pratar om att ta bort straffbeskattningen för pensionärer när tillfälle ges.

    Fråga: Hur lyder planerna för sjukpensionärer och arbetslösa vad gäller denna fråga?

  3. Joakim

    Varför vill Reinfeldt att varenda budgetkrona ska gå till invandringsindustrin?

    Har vi inte problem med kvalitén på skola vård och omsorg där exempelvis migrationsverkets extra tillskott på 48 miljarder hade kunnat göra stor skillnad?

  4. Steppe

    Många av oss som i övrigt sympatiserar med Alliansen känner oss besvikna på ert sätt att hantera våra rättigheter vad gäller integritet på nätet. Hur ska vi kunna lita på att ni inte fortsätter ge vika för t ex amerikanska intressen i integritetsfrågorna?

  5. lf

    Kan du presenter er resplan för kampanjen på torg och affärer med tidplan så att vi som är intresserade kan komma.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.