Edward Riedl (M)

Förstörda M-skyltar över hela stan

ösk

 

Det är så himla trist att se M-skyltar både sönderslagna och överklistrade av våra politiska motståndare. Att vänsterextremister ska ha så himla svårt att respektera demokratin.

 

Edward Riedl (M).

20 kommentarer

  1. lf

    Ja, det är trist att vissa personer vill bedriva propaganda på detta sätt.
    Om socialdemokraternas skyltar går samma öde tillmötes vilka ligger bakom då?
    Jag har länge tänkt fråga ni moderater i Västerbotten varför ni får så mycken kritik på bloggen.
    Är det bara dumma väljare som kommenterar?
    Ni har ju valt att inte bemöta väljare på bloggen.Varför gör ni inte det?Ni är ju folkvalda och på bloggen har ni ju en utmärkt att diskutera med medborgarna.
    Är det så allvarligt som statsvetaren sa ”politikerna är inte intresserade av medborgarnas åsikter,de är bara intresserad av medborgarnas röster”.
    Då har vi ett allvarligt problem.

    • Erik

      Jag beundrar Edward för att han väljer att släppa fram, som jag tror, alla kommentarer. Och jag förstår att han inte vill eller orkar bemöta dessa ibland helt korkade inlägg. Däremot kan jag säga att Lennart Holmlund inte släpper fram alla inlägg. Likaså Nasser Mosleh och även Helena Lindahl. Och det retar mig så in i bomben. Lennart, Nasser och Helena de har förmånen att på ett enkelt sätt skriva om deras respektive politik, men de väljer endast att släppa igenom de personer som ”kliar” dem på ryggen. Och det är DDR-fasoner tycker jag.

      • mexan

        @ Erik; Agree, det är oroande då det i andra sammanhang med MER ”makt” indikerar maktfullkomlighet på ett osunt sätt.

        Jag måste i sammanhanget också ge beröm till Fanny Eriksson. Hon har integritet, mod och är en duktig och politiskt engagerad tjej. Håller långt ifrån med henne alla gånger, men hon är schysst.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Nu är det så att våra M-skyltar utsatts för systematiskt sabotage med tydliga avsändare. S, V och MP har oftast sina skyltar uppe. Men det är lika illa vem som än drabbas. Men nu är det vi.

  2. JonasE

    Det problemet är nog snarare inte ett vänsterproblem, utan ett extremistproblem…………dårar oavsett inriktning

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Det är fel oavsett vem som ligger bakom. Nu drabbas dock vi mer än S, V och MP. Det är väl inget att hymla om vilka det är som ligger bakom när avsändaren är så tydlig.

  3. Oberoende politisk bedömare

    Ursäkta, men varför förutsätter du att det är vänsterextremister?
    Kan lika gärna vara högerextremister, eller hur?

    Att högerpolitiker ska ha så himla svårt för att se högerns lika illa extremism som vänsterns extremism….

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Nu är det så att våra M-skyltar utsatts för systematiskt sabotage med tydliga avsändare. S, V och MP har oftast sina skyltar uppe. Men det är lika illa vem som än drabbas och lika illa vem som än gör det.

  4. Mats

    Är händelsen säkerställt och utom tvivel? Dvs är marodörerna tagna på bar gärning…. Eller är det ett allmänt antagande?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Nu är det så att våra M-skyltar utsatts för systematiskt sabotage med tydliga avsändare. S, V och MP har oftast sina skyltar uppe. Men det är lika illa vem som än drabbas och lika illa vem som än gör det.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Du låter som en sann icke-demokrat. Extremister är de som tror att de har rätten att tolka folkviljan utanför fria och allmänna val.

      • Linda

        Du skriver: ”Extremister är de som tror att de har rätten att tolka folkviljan utanför fria och allmänna val.”
        Det är väl ändå precis vad Moderaterna håller på att göra nu när de vill ha olika besked om vilka bl a Socialdemokraterna skall bilda regering med. Valet är inte avgjort men ändå vill Moderaterna ha diverse besked. Så din definition på extremist stämmer väldigt bra in på Moderaternas handlande.

  5. Pilens

    Din partiledare har gav vensterextremisterna klartecken för våldskampanjer mot oliktänkande.
    Kan det vara så att samma gäng, stärkta av medias hets, nu börjat verka bredare?

  6. "Dosan"

    Vänsterextremister? Dumheter. Typiskt högeräckel att automatiskt börja skrika ”vänsterextremister” så fort de inte får som de vill. Trist att de förstör men å andra sidan, att du använder demokrati som sköld är ganska patetiskt med tanke på att ni helst vill avskaffa demokratin.

    Gråt inte över skyltarna heller, det är ju trots allt skattebetalarna som stått för notan att trycka dem. Borgare har ju definitivt inte betalat nånting, utan ni tar ut vinsterna till skatteparadis och smörjer kråset med storföretagen.

  7. Göran Jonzon

    Det är en sorg och ett misslyckande för både föräldrar och skola, när människor inte lär sig att ge uttryck för sitt missnöje på ett verbalt plan, utan tillgripen våld mot döda ting för att ge utlopp för sin frustration.
    Det är inte alltid så lätt för adressaten heller att begripa och tolka uttryckssättet, varvid vanmakt blir resultatet. Hur ska man som politiker kunna översätta en handling av den här karaktären till något begripligt ?
    Likväl gör man nog klokt i att inse att det är ett budskap.
    Någonstans har man tappat kontakten med någon eller några av de personer man försöker nå fram till som kandiderande förtroendetagare.
    Att lögner, förtal och indoktrinär propaganda vänds emot en politiker som inte följer den upplöjdt likriktade vänsterfåran känner vi igen från andra sammanhang, men den viktiga frågan är varför en del hellre väljer att tugga i sig den ihåliga och irrationella verklighetsbeskrivning som bottnar i Karl Marx filosofiska idealisering, än i vardagsnära realpolitik ?
    Varje valår ser vi exempel på hatuttryck som detta och i vissa extrema fall har det renderat i att några personer fått sätta livet till.
    Hur får man dessa ”gossar” att räta på ryggen och bli vuxna medborgare, en tiotusenkronorsfråga !
    Inte finns det mycket man kan känna sig stolt över.

  8. Mr Cool

    Om vi ser väljarkåren i en skala från höger till vänster så får man gå ganska långt till höger innan man hittar ”extremister” d.v.s. människor som är beredda att bryta mot lagen om det gagnar deras syften. Tittar man åt vänster så överträds denna gräns mycket snabbare.

    Reinfeldt sa nyligen att vi skulle ”öppna våra hjärtan” när det gäller invandringen av verkliga eller påhittade skäl men menade han inte egentligen att vi skulle ”öppna våra plånböcker ytterligare”???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.