Edward Riedl (M)

Morgonkaffe och morgontidning är en bra början på lördagen

kaffe

 

Morgonkaffe och tidningar direkt efter frukost är en bra början på lördagen! Så här precis efter en lång och tuff valrörelse känns det väldigt märkligt att inte vara på språng någonstans direkt efter frukosten. Att bara dra ut på lördagsmorgonen är en obeskrivlig lyx. Vaknar man dessutom klockan 7 så har man möjlighet att bara filosofera själv innan resten av familjen vaknar till liv. Nu väntar en hel lördag utan något planerat. Ovant men skönt.

 

Edward Riedl (M).

En kommentar

 1. Thomas Forsvall

  Hej
  Ser att förvirrade Lennart är igång igen med att beskylla Alliansen för att inte hans parti lyckas bilda regering, du vet, samma Lennart som skulle gå ur Socialdemokraterna om Juholt skulle bli ordförande (för att en vecka senare ordna kramkalas med samme Juholt i Umeå).
  Alliansen lyckades navigera Sverige med en minoritetsregering senaste mandatperioden, varför behöver nu Sossarna en bred överenskommelse?
  1. Har de ingen egen politik?
  2. Har de insett att MP kanske inte är en lämplig partner?
  3. Vill de kanske lämna W.O?

  Tycker inte Alliansen ska ge Sossarna någon slags ”frisedel”, de lyfte ur och röstade ner olika förslag i senaste Alliansbudgeten…men nu väntar de sig någon slags solidarisk uppslutning till en politik som är omodern. Nä, ge oss ett nyval istället, den här rödgröna röran skickar oss rakt mot ättestupan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.