Edward Riedl (M)

V var ändå till salu

Det mesta pekar nu på att Jonas Sjöstedt och vänsterpartiet kommer att stödja en S och MP budget trots att de inte får igenom sitt krav mot vinstförbud i välfärden. ”Inte till salu” som V körde med hela valrörelsen var inte mer allvarligt menat än att sakfrågan kunde gömmas i en utredning. När de röd-gröna gick till val utan att ha förberett sig tillsammans lyckades de skapa bilden av att väljarna kunde få allt samtidigt. Både mer och mindre pengar till allt. Både ja och nej till det mesta. Nu sviker de sina väljare. Tuffa ord som ”inte till salu” och absoluta krav blir i slutändan inget annat än tomma ord.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. mattias

    men Edward, man går väl till val på sitt partis politik, sen förhandlar man och beroende på hur mycket röster man fått har man olika förhandlingskraft. Det är ju liksom hela tanken med flerpartisystem. Vad är det annars för mening med att ha 4 borgerliga partier när det kvittar vilket man röstar på, blir ändå samma politik eftersom ni INNAN ni vet valresultatet förhandlar er gemensamma politik.

  2. JonasE

    När skall vi få veta vilka som köpt Moderaterna ??……….alla era hemliga bidragsgivare alltså – vissa företag bland annat…..för du påstår väl ändå inte att Per Schlingmann ljuger när han medgav detta ??.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.