Edward Riedl (M)

Riksdagens högtidliga öppnande utan…

Riksdagens högtidliga öppnande utan regeringsförklaring! Just nu sjunger Peter Jöback ”Stockholm i natt” och kungen har förklarat riksmötet för öppnat. Samtidigt saknas politiken idag eftersom ingen statsminister läser upp regeringsförklaringen. S, MP och V förberedde sig inte inför valet och kan nu efter valet inte presentera någon gemensam regeringspolitik. Så öppnandet blir kort idag. En sång till av Jöback och nationalsången tillsammans. Sedan är det klart.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. JonasE

    Var det inte Alliansen som slog rekord i ministerbyte under deras första år??…….Borelius (som dessutom innehar rekord för kortast tid för vilken ett svenskt statsråd innehaft sin post i modern tid.), Odenberg, Stegö Chiló, för att inte glömma Tolgfors och Littorin som också ”försvann” under suspekta former………..det var väl bara Odenberg som gick frivilligt…………..du skall nog inte klappa er på axeln för hårt..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.