Edward Riedl (M)

Innebandy i Riksdagshuset

innebandy

 

I veckan började riksdagsarbetet i Stockholm. Högtidligt öppnande, statsminister valdes, regeringsförklaring och presentation av ministrar. Jag har dessutom på allvar påbörjat motionsarbetet och vi formerar moderaternas arbete i opposition. Men förutom jobbet så var det också i veckan premiär för moderaterna i riksdagens innebandyträning. Motion är viktigt och gör att vi orkar med mer.

 

Edward Riedl (M).

4 kommentarer

  1. Gandalfdenvite

    Jag hoppas Moderaterna inser att det måste införas fler idrottstimmar i skolan, helst 1 timma varje morgon och då fokuserat på att ha roligt samtidigt som man rör på sig men fritt från betygshets i idrottsämnet! Idrott är kul och lockar upp ungdomarna till skolan på morgonen, men bara ifall det är fokuserat just på att alla ska ha roligt och inte alls fokuserat på betyg i just idrottsämnet! Detta skulle inom ett läsår kraftigt förbättra elevernas inlärning, och samtidigt skapa lugnare klimat i klassrummen, och Sverige skulle stiga till toppen i Pisa-undersökningarna…!
    Det finns enkla och kostnadsfria lösningar på de flesta problem…, men tyvärr så ser dagens yrkespolitiker sällan dessa lösningar utan väljer att fortsätta som man alltid gjort!

  2. Staffan Dahlberg

    Hej, Edward. Jag ser att du har rätta färgerna på dojorna. Är du AIKare(Skellefteå) månne ? ..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.