Edward Riedl (M)

En statsman lämnar svensk politik

En statsman lämnar svensk politik! Fredrik Reinfeldt (M) gör idag sannolikt sin sista partiledardebatt i Sveriges Riksdag! Efter 8 år med alliansregering under hans ledning är Sverige idag ett fantastiskt land. Vi har idag Europas mest välskötta statsfinanser och är idag också ett av västvärldens minst skuldsatta länder. Dessutom har inget annat land i EU så stor andel sin befolkning som arbetar. Det är en statsman i talarstolen. Som moderat är jag stolt när han talar. Det är en sorg när han nu lämnar.

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. "Dosan"

    Dumheter. Vi klarar oss massor bättre utan en självutnämnd stridshingst som förstör landet. Sverige är inte ett fantastiskt land tack vare stridshingsten, Sverige är ett fantastiskt land TROTS att ni borgare gjort ert absolut värsta för att försöka förstöra och korrumpera det.

    Ni är ansvariga för ALLA problem vi kämpar med just nu. Du är PERSONLIGEN inblandad i det. SKÄMS!

  2. John

    Du glömde säga att han har lämnat ca 87 000 utförsäkrade i förtvivlan som idag lever på KAS . Dessa människor som är utnyttjade på arbetsmarknaden , har du frågat någon av dessa om de är lyckliga över de meningslösa jobb de har via FAS-3 . En Statsman säger du , men i mina ögon en SKITSTÖVEL. 487 000 arbetslösa dessutom . sorgligt är vad det är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.