Edward Riedl (M)

S höjer skatten för pensionärer som jobbar

S och MP har tänkt att montera ner arbetslinjen som alliansen steg för steg införde under våra 8 år vid regeringsmakten. Arbetslinjen och alla reformer kopplade till den är förklaringen till att Sverige idag är ett av västvärldens mest konkurrenskraftiga länder. Ett av förslagen handlar om att höja skatten för pensionärer som jobbar. Med tanke på att vi behöver bli fler som jobbar och inte färre är det ett riktigt dåligt förslag.

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. totalitär

    När en går i pension ska en inte jobba mer. Men de senaste 10 åren så regerar individualismen. ” jag kan jobba mer så sikt samma om en artonåring inte kommer in på arbetsmarknaden” så jävla less på er individualister som förstör för samhället.

  2. JonasE

    Detta är ju faktiskt Alliansens fel då dom/ni slösat bort allt på skattesänkningar, och någonstans måste man ju ta in detta igen, då det inte är hållbart att hålla på såsom ni gjorde

  3. Anders

    Detta kan du få förtydliga så att även en enkel arbetare förstår, om Sverige har 8% arbetslöshet och det kan vi väl vara överens om! Varför ska då pensionärer ut i arbete? Detta är en ekvation som jag inte får ihop.

    /Anders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.