Edward Riedl (M)

Tram(S)igt värre

Nu försöker Magdalena Andersson påstå att statens finanser är i dåligt skick och att det därför kommer att behövas höja en massa skatter framöver. Faktum är att alliansregeringen lämnar efter sig Europas mest välskötta statsfinanser och ett av västvärldens minst skuldsatta länder. När hon nu försöker påstå motsatsen blir det faktiskt bara tramsigt. Hon kanske ska skylla fallande börskurser och fallande kronkurs sedan S och MP tog över på alliansen också?

 

Läs mer här: http://www.di.se/artiklar/2014/10/13/andersson-ladan-ar-helt-tom/

 

Edward Riedl (M).

7 kommentarer

  1. Leif

    Med tanke på vad vad ni skrev och sa när ni tog över 2006 så ser jag ingen skillnad. Må vara skitsnack men då ni körde samma patetiska taktik när ni tog över bör ni väl bara hålla käft?

  2. JonasE

    Bara för att vi är bättre än dom som är dåliga, – betyder det inte automatiskt att statens finanser är bra, det finns ett STORT underskott skapat av Allianspolitiken, och det är som vanligt upp till en S-regering att städa efter Högers utsvävningar……..Tra(M)set kommer från ditt håll….

  3. johansson

    Högerregering och ekonomi har ju alltid varit en dålig kombination man har alltid lämnat efter sig en ekonomi i obalans

  4. lf

    Nu låter du igen som sur förlorare.
    Förklara istället för oss väljare varför det gick så dåligt för er i valet.Du har ju haft tid på dig att analysera.
    Kom med något riktigt genomtänkt och inte bara klyschor.

  5. sofia

    För att vara en moderatblogg skrivs det verkligen overkligt mkt om sossarna här.
    Senaste 4 av 5 inläggen tex handlar alla om sossarna. Ska man inte vända sig hit om man vill veta vad ni moderater vill med andra ord??
    Det börjar nästan bli komiskt.

  6. "Dosan"

    Faktum är att ni har förstört Sverige med eran högerpolitik och hon har helt rätt – vi måste höja skatterna för att få in pengar i staten så att vi kan komma till rätta med allt som ni har förstört.

    Det är verkliga FAKTA inte lögner som du sprider. Du är PERSONLIGEN ansvarig för att ha förstört det här landet. Nu ska vi bygga upp det igen, riktigt rött, varmt och humanitärt till skillnad från högersvin som säljer ut välfärden så att riskkapitalister kan smörja kråset på skattebetalarnas bekostnad.

  7. Karin

    Om det är nåt som är tramsigt – nej värre – för djäv…. så är det att ni i alliansen har kört Sveriges finanser i diket IGEN. 90 miljarder i underskott i år och sen verkar ni gapskratta och tycka det är festligt!!! Rätt åt de rödgröna eller hur som får städa upp efter er – för tredje gången på raken? Så förbaskat oansvarigt av er! Vi svenskar har inte gett er tillåtelse att låna 10 miljoner om dagen till skattesänkningar som går mest till de som är rika och inte behöver det! Skönt dock att ni är bortvalda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.