Edward Riedl (M)

Inga höjda lärarlöner med S och Mp med stöd av V nu efter valet

De röd-gröna partierna lovade lärarna högre löner om de skulle vinna valet. Det ser ut att bara bli ett i raden av brutna vallöften nu när de väl vann valet. Fridolin och MP var värst. De började med att lova 10 000 kronor mer i månaden. Jag gissar att det gav en hel del lärarröster i valet. Sedan visade det sig att det var så mycket felräknat i detta att de möjligen kunde lova 1 000 mer i månaden vilket förvisso det också hade varit bra även om det inte var några 10 000 kronor mer. Men nu när S och MP lägger budgeten som V stödjer finns det inte med en enda krona i höjda lärarlöner. vad jag kan se fortsätter de inte heller att bygga ut förstelärartjänsterna för att på det sättet höja lärarlönerna. Så i slutändan blev lärarkåren blåsta av de röd-gröna löftena som gavs innan valet. jag vet dock inte om det är någon tröst att de inte är ensamma om att ha blivit lurade innan valet av deras löften om allt till alla.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

 1. Isak

  Bäste Herr Riedl, ladorna var tomma. Våra statliga företag reades ut. Pengarna ströddes
  ut till dom rikas fest. För tredje gången får en socialdemokratisk regering städa upp efter
  en borgerlig regering. Änglamakarna lämnade ett misskött fögderi, och tror sig kunna bli
  bortglömda. Moderaterna kommer med stor sannolikhet att söka sig till SD, för att försöka
  fälla vår regering. Tror ändå att det inom FP,C och KD finns tillräckligt många vettiga
  politiker som inte ger rasisterna den hjälpen.

 2. JonasE

  Få se här nu, -Du/Ni/Alliansen har tömt ”ladorna” och nu gnäller ni över att det inte finns pengar att spendera ??……….hmmm!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.