Edward Riedl (M)

Alliansen röstar på sin budget som vi lovade väljarna innan valet

När jag läser att vänsterkrönikörer och socialdemokrater tycker att alliansen inte ska rösta på sitt eget budgetförslag för att inte SD ska kunna fälla S och MP-regeringens budget för nästa år är det nästan så man tappar orden. Men bara nästan. Den demokratisyn det vittnar om är beklämmande. Dessutom undrar jag var alla dessa var när S, V och MP gjorde gemensam sak med SD vid flertalet tillfällen förra mandatperioden. Självklart kommer alliansen att rösta på sitt eget budgetförslag. Vad SD gör eller inte gör är precis som förra mandatperioden helt upp till dem själva.

 

Om Löfven ville försökra sig om att få igenom sin budget trots extremt svagt stöd i Riksdagen hade han kunna valt att gå fram med helt andra politiska förslag som inte skadar jobb och företag i Sverige.

 

Läs mer här.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Leif

    Edward och Jimmie, hand i hand. I samma båt med ett parti som skyller allt på invandrarna. Du måste vara stolt. Är brunt är inne i familjen Riedl eller?

  2. JonasE

    Får väl citera dig själv, för att kunna fälla regeringen så måste oppositionen enas – och Alliansen ger SD en oerhörd makt med detta agerande, Alliansen sätter sig egentligen helt i knät på SD – med det är man ju van vid, då man regerat med SD:s tysta stöd i en hel mandatperiod, och verkar fortsatt förlita sig på SD:s högerorientering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.