Edward Riedl (M)

S och MP-regeringen slår mot Norrland

Den nya S och MP-regeringen, vars partier hade förvånansvärt stort stöd i Norrland, visar nu sitt rätta ansikte. I fråga efter fråga så drabbar deras politik Norrland. De vill införa flygskatter som givetvis drabbar de delar av landet som är mest beroende av flyget – Norrland. De tänker införa en kilometerskatt där de med långa avstånd ska betala mer – Norrland. Inte nog med att skatterna ska tas ut i Norrland. de ska sedan satsats på järnvägsunderhåll i södra Sverige. Nu senast så tänker den nya S och MP-regeringen skära ner på transportbidraget som kompenserar företag i Norrland för långa avstånd. Riktigt bra jobbat av den nya regeringen om målet är att rikta udden mot livsvillkoren i Norrland.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Ulf Parde

    Allt ovanstående du skrivit är mycket bra. Men då ska ni självfallet hoppas att SD i slutrundan röstar på ert budgetförslag så att det får majoritet. Annars framstår det som att det är viktigare att peka finger åt SD än att få fram sin egen politik. Nyval är inget självändamål. Men jag föraktar er om ni inte vill att er egen budget ska få majoritet.

  2. Johan

    DU Edward slår mot norrland! För att sitta i trafikutskottet och parkera platsen är det förvånansvärt att moderaterna i västerbotten gav dig fortsatt förtroende…
    Varje dag i 8 år som du inte har kritiserat ditt eget parti har du slagit mot norrland eftersom moderaternas centraliserande politik är förödande för landsbygden!!! Riktigt bra jobbat edward, megafon och karriärist är ditt signum.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.