Edward Riedl (M)

SD fäller S och MP-regeringen

SD fäller S och MP-regeringen! Stefan Lövfen lovade talmannen att han skulle lyckas samla riksdagens stöd för sin budget om han fick bli regeringsbildare. Han tog hjälp av MP och V och tog fram en budget som var direkt skadlig för svensk ekonomi, jobb och tillväxt. Stefan Löfven lyckades inte göra det han lovade och ansvaret är bara hans eget. Alliansen har ett ansvar för våra väljare att stå upp för vår politik. Nu väntar ett komplicerat riksdagsarbete i en nära framtid.

Edward Riedl (M).

5 kommentarer

  1. Leif

    Så hur ska ni lösa det. SD kommer ju bara rösta för en budget som drar ner på invandringen? Du som alltid, sagt, att du var emot SD. Nu kommer du sitta och gulla med dom.

    Är du en smygrasist?

  2. Erik

    Ja, Sjöstedt fick för mycket inflytande inte minst på grund av obstruktionen av mångfalden inom välfärdssektorn. Om Sossarna hade fattat galoppen hade de åtminstone STÄNGT dörren för kommunisterna och då hade kanske varit dem som hotat med att inte rösta på S och MPs budget.

  3. Tobias

    Gick inte så bra för dig. Dina gissningar om hur SD skulle agera blev helt fel.
    Varför skulle budgeten vara skadlig. Att göra samhället splittrat som du vill genom att öka inkomstklyftorna är skadligt.
    Du har fel gång efter gång. Antar att du inte står högt på moderaternas lista för att göra en karriär.

  4. Bergis

    Jepp! Och vi tänker fälla en Allians regering också om vi inte får ner volymen på invandringen till samma nivå som i Finland, Danmark och Norge. Det är inte kul men vi Sverigedemokrater måste ta ansvar för Sveriges framtid då ingen annan gör det.

    • Erik

      Jadu Bergis, du verkar vara bergis på att dö sotdöden. Vi behöver invandring för att inte befolkningen i Sverige ska minska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.