Edward Riedl (M)

Löfven har misslyckats

Löfven har misslyckats! Löfven har misslyckats ta fram en mittenpolitik som kan ha folkligt stöd. Löfven har därför också misslyckats att få igenom den röd-gröna budgeten genom riksdagen. Nu är det dags att vi moderater tillsammans med alliansen vinner valet, bildar en ny alliansregering och sedan fortsätter med arbetslinjen och breda uppgörelser i långsiktiga frågor.

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

 1. "Dosan"

  Struntprat och lögner som vanligt. Löfven har inte misslyckats, däremot såg ni till att sabotera allt han försökte åstadkomma. Dels genom att ni såg till att rasist-SD kom in och kunde tillföra anarki, men sedan genom att hårdnackat vägra samarbete.

  Ni är patetiska, ni är som små barn. Får ni inte ha hela sandlådan för er själva att sälja ut till riskkapitalister blir ni sura och vägrar uppföra er. SMÅBARN! Korrupta, äckliga småbarn.

 2. Anna

  Hur kan du skriva så när du vet att alla problem beror på att SD fällde budgeten. De kommer fälla alla budgetar, även alliansens (om de hade vunnit eller kommer vinna valet). Knasigt resonemang, jag förstår inte att allianspolitiker slår sig om bröstet för att ”deras budget vann” när alla vet vilka problem vi har, oavsett vilken regering som skulle ha suttit. Jag skulle sluta slå mig om bröstet och vara oroad, oavsett regering hur ska vi få SD att börja bete sig, eller förhindra att de kan bete sig som de gör.

 3. Anders

  Alliansen är enhälligt ansvariga för att SD är där dom är idag. 8 år i makten har gjort SD så här stora. Från en procent till över 12 procent. Allt pga den politik som drivits under 8 år.
  Jag tror mera det är NI som misslyckats Edvard. Er politik har gjort rashat och kvinnorhat till något accepterat och okej (så länge du kallar det kritisk mot invandrarpolitiken och/eller feminazism)

  Tar du avstånd mot er politik som gjort SD så här stora? Tar du avstånd från rashat och kvinnohat?

  svara nu… du som aldrig vågar svara på negativa kommentarer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.