Edward Riedl (M)

Ökat hot mot Bromma Flygplats

Ökat hot mot Bromma Flygplats! Idag kommer S och MP-regeringen att utse Anders Sundström till förhandlingsperson för att avveckla citynära flygplatser. Det innebär att S och MP skruvar upp tonläget i frågan. Dessutom ser det ut som om en majoritet av Sveriges Riksdag lite senare idag kommer att ge Regeringen i uppdrag att inte utse en sådan förhandlingsperson. Att S och MP-regeringen i det läget öppet går emot Riksdagen är anmärkningsvärt och i grunden helt oacceptabelt. Bromma Flygplats behövs för att hela Sverige ska ha god tillgänglighet.

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. €dor

    Mycket har ni kvar Riedel som ni vill gå emot? Alla tidigare betydelsefulla moderater har slutat eller avgått. Ni kämpar mot bättre vetande. Bromma kommer läggas ner, inte idag inte i morron, men läggas ner förr eller senare.

  2. johansson

    Tycker du borde sluta blogga om politik Riedl, du gör dig själv till åtlöje och förstör också för moderaterna genom dina inlägg, du kan säkert hitta annat att blogga om , något ämne där du har större kunskap

  3. JonasE

    Skillnaden i tillgänglighet blir marginell, men skillnaden i bostäder blir stor…………..vad är bättre ??.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.