Edward Riedl (M)

Moderat förnyelse fortsätter med Anna Kinberg Batra

batra

 

Jag och Anders Ågren byter några ord med vår partiledare Anna Kinberg Batra innan hon talade på invigningen av Västerbottensdagarna på Grand igår! Självklart pratar vi jobb, företag och utveckling av Västerbotten. Anna har varit flera gånger i Västerbotten och har en relativt bra bild av våra utmaningar och styrkor i Västerbotten. Nu har vi moderater påbörjat arbetet med att jobba fram våra politiska förslag för att möta framtidens utmaningar i Västerbotten och Sverige. Den moderata förnyelsen fortsätter.

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. "Dosan"

    Nu ljuger du igen. Ni är fortfarande samma gamla högerparti som hatar alla som inte är vit, rik kristen överklass. Ni är samma osolidariska. inhumana lögnare. Det enda som är nytt är att ni nu gör allt för att marknadsföra er som annat. Ni är äckliga, ni tar från de fattiga för att göra rika ännu rikare.

  2. JonasE

    Det är lustigt att du tycks ha mindre tid för komentarer nu när ni är i opposition, än då ni var i regering…..ett tecken/bevis på att ni inte gjorde så mycket då eller ??.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.