Edward Riedl (M)

S vallöften är som Hong-Kong dollar

Socialdemokratiska vallöften är lite som Hong-Kong dollar! Det låter som det är mer värt än vad det faktiskt är. För väljaren är det lätt hänt att man tror att löften från alliansen och socialdemokraterna är lika mycket värda. Men idag är det klart och tydligt för alla att så inte är fallet. Det blir flygskatt, höjd bensinskatt och många andra brutna löften.

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

 1. Karin

  Du är bara avundsjuk på att den nya regeringen levererar bra åtgärder som blir ännu bättre nästa år. Vilket ni inte åstadkom under 8 år. Att toksänka skatten, i volym mest till de superrika, men strunta i bostadsbyggande, sjuka, järnvägar, skolresultat, miljön, försvaret osv är inget bra betyg för alliansen. Men att ge oss 74 miljarder i underskott i statskassan klarade ni av alldeles galant.

 2. JonasE

  När det gäller brutna vallöften så skall du nog vara försiktig – för Alliansens lista över brutna vallöften kan göras väldigt låååååååååång.
  Att de skulle bli skattehöjningar var väntat då Alliansen utarmade skattebasen allt för mycket – hur skulle ni finansiera den under finansierade välfärden ??…………..skattesänkningar är knappast lösningen – det visade ju sig vara problemet.

 3. Anders

  Men hur ska han kunna genomföra ett endaste dugg när Alliansen röstar ner varje ändring som S vill genomföra? Alliansen (M, KD, SD, C och FP) är den styrande faktorn i Sverige just nu och tror du verkligen någon normaltänkande människa tror annat?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.