Edward Riedl (M)

Nu är jag tillbaka på bloggen igen

Efter tre månaders uppehåll är jag nu tillbaka på bloggen igen. Jag har fått en del mail och telefonsamtal om min frånvaro från den här arenan vilket givetvis är trevligt. Men det finns många sätt att vara tillgänglig som politiskt förtroendevald, bloggen är bara en av dem. Bloggen tar dessutom en hel del tid att sköta på ett bra sätt och det är tid som ska vägas mot annat arbete. Under våren har jag varit delaktig i två av nya moderaternas nationella utvecklingsgrupper. Den ena för att forma nya moderaternas politik på integration och migrationsområdet och den andra för att utveckla vår politik utanför storstadsområdena. Det har varit mycket givande och jag har haft god möjlighet att vara med och påverka nya moderaternas politiska svar på framtidens utmaningar. Det kommer att vara grunden för den politik vi kommer att söka er väljares förtroende för i valet 2018 eller tidigare. Samtidigt var det inte möjligt att samtidigt sköta bloggen på det sätt jag vill och därför valde jag att ta ett uppehåll. Men nu är jag tillbaka igen för att diskutera politik i även det här forumet. Så varmt välkomna både nya och gamla läsare att ta del av det jag skriver och kommentera och ställ frågor.

 

Edward Riedl (M).

14 kommentarer

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Ingen tvingar dig att läsa min blogg även om du självklart är varmt välkommen att göra det.

  1. Bergis

    Frågan är dock om ni kan komma igen? Sverigedemokraterna har haft ofattbara framgångar under sommaren. Partiet är som en jättelik snöboll i ett lavinskred som inte går att stoppa. Enligt ett opinionsinstitut är nu SD det största partiet i Sverige, och det bara fortsätter. Folk har verkligen fått upp ögonen för vad massinvandringen kostar och påverkar Sverige. Ruttna järnvägsslipers är bara en i raden.

    http://petterssonsblogg.se/2015/08/08/sverigedemokraterna-sveriges-storsta-parti/

    • "Dosan"

      Skitsnack. Sluta dravla om ”massinvandringen” och dess påstådda kostnader. Ta ut huvudet ur din röv och sluta läs Avpixlat och Fria Tider. Idiot.

      • TP

        Det är ändå bättre att ha huvudet i röven, än som du ’Dosan’, att ha röven där huvudet skulle suttit. Jag garanterar att du är en oduglig röv som aldrig gjort ett nyttig handtag i ditt liv. (Som alla kommunister). Och sluta läs Expo och annan lögnaktig kommuistsmörja.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Val avgörs på valdagen och vi kommer att jobba väldigt hårt för att åter få bilda en alliansregering efter nästa val.

  2. lf

    Nej, du har inte skött din blogg som du lovade för 5-6 år sedan.Det är beklämmande av en person som anser sig hålla vad han lovar.
    Men det är något speciellt med moderata löften.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Den dagen du är nöjd blir jag orolig. Men varmt välkommen att fortsätta följa min blogg igen.

  3. Erik

    Du sköter bloggen bra tycker jag. Till skillnad mot de flesta andra politiker som har förmånen, att via VKs plattform, kasta första stenen så att säga. Som jag bedömer det publicerar du alla kommentarer vilket är mycket bra. Sen har jag respekt för att man inte har tid att svara. Alldeles för många politiker väljer att endast släppa fram de kommentarer som inte går stick i stäv mot politikerns uppfattning.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Tack för de vänliga orden. Jag släpper igenom alla kommentarer men kommer inte framgent att hinna besvara alla.

  4. lf

    Men är du nöjd då du inte har skött dina åtaganden på bloggen.Du kan väl svara !
    Om du blir orolig om att jag inte är nöjd med dina bloggar, vad det för snack.
    Skall du komma tillbaka på bloggen då måste du nog vara mer orolig vad allmänheten tycker.
    Men det är kanske så att Riedel står över allmänheten .

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Självklart står jag inte över allmänheten. Men jag menar att du inte är representativ för den stora allmänheten. För vore det så skulle jag rimligen inte blivit omvald av västerbottningarna igen. Det finns alltså andra som till skillnad från dig tycker jag gör ett bra jobb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.