Edward Riedl (M)

Sverige bör gå med i Nato

nato

 

Jag och partikollegan Hans Wallmark skriver i Umeå Tidning om att Sverige bör närma sig ett Natomedlemsskap! Trygghet och säkerhet bygger vi bäst tillsammans med andra länder. Glädjande nog blir också svenska folkets inställning till ett svenskt Natomedlemskap allt starkare. För självklart måste det i grunden finnas en stark folklig förankring för ett medlemskak innan det är aktuellt.

 

Edward Riedl (M).

5 kommentarer

  1. Oberoende Politisk Bedömare

    Så var Moderaternas NATO-tokerier igång igen…
    Eftersom ett NATOmedlemsskap kommer kosta betydligt fler svenska soldaters liv är den vettiga frågan till dig följande:

    Hur många svenska soldaters liv anser du ett NATO-medlemskap vara värt?

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Ibland tycker människor olika. Jag menar att vi bättre bygger trygghet tillsammans med andra. Jag tror inte ensam är stark.

  2. "Dosan"

    Fel igen som vanligt. Sverige ska INTE gå med i NATO. Ni borgare behöver börja använda den lilla hjärna som jag antar finns i era ondsinta, lögnaktiga huvuden.

    NATO är en förlegad relik från det kalla kriget. Dess syfte upphörde att existera när östblocket rasade samman. Man skapar inte ”trygghet” genom att gå med i en militärallians, man skapar trygghet med röd socialism, humanism, lika villkor för alla och ett tryggt samhälle.

    Sverige hör inte hemma i en förlegad macho-organisation vars enda syfte numera är att se till att skräckstatusen hålls konstant. Det behöver ni förstå, även om ni såklart är väldigt förtjusta i förtryck, militär och förlegat tänkande.

    • Edward Riedl (inläggsförfattare)

      Jag tror faktiskt att du klarar ett bättre tonläge än du visar nu. Ibland tycker människor olika. Låt oss då sansat föra ett samtal om det utan otrevligheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.