Edward Riedl (M)

Socialdemokraterna höjer nu bensinskatten

Socialdemokraterna lovade att inte höja bensinskatten om de vann valet. Men nu ser vi hur de höjer skatten inklusive moms med hela 60 öre per liter. Kom ihåg att det bara är början och att socialdemokraterna och miljöpartiet kommer att fortsätta höja skatterna under hela mandatperioden. Jag har varnat för det här tidigare. Men S och MP-regeringen är helt enkelt Norrlandsfientlig. De tänker fortsätta höja skatterna för folk med långa avstånd i framförallt norra Sverige för att finansiera satsningar för människor i framförallt södra Sverige.

 

Edward Riedl (M).

15 kommentarer

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Jag menar att det tvärtom är väljarna som genom sina röster på SD har möjliggjort detta.

   • "Dosan"

    Du lider av nåt slags märklig vanföreställning. Det är borgarnas våldtäkt på Sverige som lagt grunden för SDs uppgång. Du är personligen ansvarig för att fascismen och rasismen frodas i Sverige. Det är fakta, så enkelt är det. Försök inte argumentera bort fakta.

 1. Oberoende Politisk Bedömare

  Hur kommer det sig att det bara är dåligt för Sverige när vänstern höjer bränsleskatten och inte när Alliansen gjorde detsamma?
  Varför denna dubbelmoral Edward?

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Jag tycker aldrig att höjd bränsleskatt är bra. Men alliansen sänkte skatter för vanliga hårt arbetande människor. Nu rullas det tillbaka på bred front av S och MP med stöd av V.

 2. "Dosan"

  Sossarna skulle kunna ljuga sig blå dygnet runt i tre decennier och ändå aldrig komma nära till hur mycket borgarna ljuger och har ljugit. Var försiktig med att kasta sten i glashus, du kanske träffar dig själv.

 3. Bergis

  Alliansen har genom decemberöverenskommelsen lovat att lägga ner sina röster alldeles oavsett vilka förslag som firma Löfven/Andersson/Romson/Fridolin kommer att lägga fram i en budget. Nu örfilar man upp landsbygden med höjd bensinskatt.

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Problemet är att SD tänker fälla alla budgetförslag där de med sina dryga 12% av väljarna inte får precis som de vill.

 4. Kathrin Nilsson

  Inför RIT-avdrag. Det innebär stora möjligheter för unga att starta IT-support företag. Privatkunderna torde strömma till. Idag kostar en konsultation ca 2000 kr om man nu får tag i någon över huvudtaget ute på landet.

 5. Joachim

  Så länge vi är med i EU får vi finna i oss i detta. Tysklands banker och Andrea Merkel som pumpat in nödlån efter nödlån till Grekland för att rädda deras egen ekonomi som annars faller tillsammans med Greklands behöver nu all hjälp hon kan få från alla skattebetalare i EU-området. Alla får ställa upp solidariskt, det är baksidan med EU! Det gäller oavsett om det är ”röd” eller ”blått” styre. Som det är nu har vi åtta riksdagspartier som håller tyst om den ekonomiska kris vi har i Sverige och som istället avleder oss alla genom att ställa folk mot folk och få oss att bråka om vart gränsen för rasism går. Och det funkar ju ypperligt!

  • Edward Riedl (inläggsförfattare)

   Jag har lite svårt att förstå hur det kan vara EU:s fel att regeringen höjer skatten?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.