Edward Riedl (M)

Hur ska regeringen hantera alla nederlag i riksdagen?

svt

Tidigare i veckan debatterade jag Bromma flygplats med Bostadsministern. Den nya S och MP-regeringen låter numer Bostadsministern istället för Infrastrukturministern ta alla debatter om just Bromma flygplats. Det säger en hel del om hur nuvarande regering ser på just hela landets möjligheter att flyga. För regeringen är Bromma flygplats inget annat än ett hinder mot att bygga fler bostäder i Stockholm. Men vi har idag en svag regering och i frågan om Bromma flygplats har riksdagen vid upprepade tillfällen fattat beslut om att Bromma flygplats ska vara kvar. Jag frågade därför regeringens representant hur de avsåg att gå vidare med frågan då riksdagen tydligt sagt till regeringen att sluta jobba på en nedläggning av Bromma flygplats. Men regeringen kunde i vanlig ordning inte ge något svar på detta. Under tiden kastas utredningspengar i sjön på något regeringen aldrig kommer att få igenom i riksdagen. Slöseri med skattepengar och inget annat är precis vad det är.

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. Cynisk

    Du verkar så engagerad i livet och saker omkring dig, att man nästan kan tro att du inte vet, att det inte kommer att finnas några protoner i framtiden, än mindre en jord för människorna att leva på.

  2. Jan

    Tyvärr börjar det bli lite ”rättshaverist” varning på dej. Hur många gånger har du nu stått och debatterat Bromma flygplats i kammaren? Du får hela tiden samma svar och du vet precis hur gången är när en statlig utredare utför sitt arbete. Att du vänder och vrider på frågeställning vid varje debatt gör inte saken bättre. Alla som lyssnar tycker att det blir mer och mer pinsamt varje gång du kliver upp i talarstolen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.