Edward Riedl (M)

Fridolin (MP) vill tjäna pengar på brunkol

I valrörelsen kunde vi alla se en tuff Fridolin som hade med sig en kol-bit i tv-studion samtidigt som han berättade hur alliansen ville tjäna pengar på att sälja brunkol i Tyskland. Kanske var det någon som faktiskt trodde att miljöpartiet menade allvar? Men nu har S och MP-regeringen berättat att de avser att sälja brunkolet i Tyskland som Vattenfall äger. Det vore lite intressant att se media faktiskt ställa Fridolin och MP mot väggen eftersom de hade så högt tonläge i valrörelsen och nu i regeringsställning gör precis det som de kritiserade oss i alliansen för.

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. Johan

    Hej Edward,
    Är inte svikna vallöften ganska symptomatiskt för en koalitionsregering vars partier gått till val med egen politik? Vallöften blir då inget annat än ambitioner eftersom samarbete innebär kompromisser. Förstår inte du det eller tror du så lite om väljarna? Vem försöker du lura nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.