Edward Riedl (M)

Militär hjälp till Frankrike

Sverige bör självfallet bistå Frankrike militärt. Daesh/IS är ett hot mot hela den civiliserade världen och vi måste självfallet sluta upp i det arbetet. I ett första led ska vi fortsätta med de militära och civila insatser där vi redan är engagerade samtidigt som vi tillsammans med Frankrike och övriga Europa identifierar hur ökade insatser mot Daesh/IS ska kunna utformas. Det innebär sannolikt att hotbilden, som redan finns, kan bli ännu större mot Sverige. Men jag menar att det inte är ett alternativ att stå vid sidan och se på.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. JonasE

    Militär hjälp ??? – med vad ??, vi har ju knappt så vi klarar oss själva ens…………..Alliansens försvarspolitik var ju rena döden för hela armén..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.