Edward Riedl (M)

M: Nej till km-skatt

Vi moderater har varit emot kilometerskatt på lastbilar ända sedan S och MP började komma med sådana förslag. Det är en skatt på avstånd som drabbar hela Sverige negativt men som vore helt förödande för oss i Norrland. S och MP-regeringen har dessutom förslag på flygskatt och de tänker fortsätta höja skatten på bensin och diesel varje år. Det är en politik som straffbeskattar avstånd och inte syftar till förbättrad miljö.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

  1. Ulf Parde

    Du och de borgerliga plus SD har rätt i fråga om kilometerskatten. Partierna till vänster är tokiga i att omhulda skatter. Lika tokiga som allianspartierna är i att omhulda bankdirektörerna. Jag hoppas du läser i dagens VK på s. 6 under Debatt och rubr. Kontanthantering; .Jag brukar inte hålla med vänsterpartister. Men här är bara att lyfta på hatten. De borgerliga är ju i denna fråga helt handlingsförlamade, låsta i sitt bankkramande som de är. Dock finns en svaghet hos partierna
    till vänster: De här personernas krav på kontanthantering är mycket viktigare än att införa en bankskatt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.