Edward Riedl (M)

12 döda och 48 skadade i Berlin

På en julmarknad i Berlin skedde det sista av en lång rad av angrepp på det öppna västerländska samhället. Sorg och ilska två känslor som väcks hos många av oss. Det är först om/när vi känner hat som dessa terrorister har lyckats med sitt mål. De vill väcka hatet i oss. Dessa religiösa fanatiker kan aldrig besegra de öppna toleranta västerländska samhällena på annat sätt än att få oss att göra det själva. De vill att vi ska börja se på varandra med misstänksamhet. De vill att vi ska se en fiende där det förut fanns en vän. För det är så hatet väcks hos fler. Låt oss inte falla i den fällan. Låt oss bekämpa fiender och inte vänner.

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

 1. Petter

  Har man tagit fan i båten får man ro honom iland.
  Hur många Is anhängare har vår regering tagit hit utan kontroller??

 2. Basic Rules

  Enligt tysk media, Deutsche Welle är det en asylsökande, dvs en person som sökt SKYDD i Tyskland som är inblandad i terrordådet !
  Detta gör situationen än värre faktiskt, vi får betala ett mycket högt pris för Mutti Merkels oansvariga ”Wir schaffen das” politik, en politik som skapat problem i hela Europa och konsekvensen blir ökad polarisering.

 3. Uffe

  En liten kommentar bara: jag tror inte händelserna i Berlin är de _sista_ i rad, utan bara det _senaste_ i en rad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.