Edward Riedl (M)

Gemansam alliansbudget kan stoppa kilometerskatten

Om allianspartierna lägger en gemensam budget på riksdagens bord kommer den med största sannolikhet att röstas igenom i riksdagen. Det räcker faktiskt att tre av fyra allianspartier röstar på den för att den ska gå igenom. Då kan vi stoppa bl.a. kilometerskatten och andra skadliga skattehöjningar. De allianspartier som vill ha mer allianspolitik behöver inte rösta på SD. De allianspartier som vill ha mer allianspolitik behöver inte samarbeta eller göra upp med SD. De allianspartier som vill ha mer allianspolitik behöver bara lägga fram gemensam allianspolitik och låta riksdagen avgöra vilken statsbudget som ska gälla i Sverige.

 

Edward Riedl (M).

2 kommentarer

 1. Leif

  Farbror Jimmie hälsar att Muslimer är det största hotet sedan andra världskriget. Farbror Jimmie har många trevliga människor du bara måste träffa. Varför inte bjuda med familjen till Evertsons årliga resa till Camp Auschwitz? Tror att du, Edward, skulle älska stämningen, sparka på dom svaga osv. Men där får du nog sparka tills du blir less.

  Har du några tips på härlig Vit Makt musik? Eller räcker Farbror Jimmies band tycker du?

 2. Jonas E

  Nu var ju det mest skadliga Alliansens alla skattesänkningar – det är ju tydligt vid det här laget !.
  Alliansen gillar tydligen lönedumpningar också – snacka om skadligt för Sverige !.
  de skattehöjningar som kommer beror ju på Alliansens underfinansiering av välfärden dessutom + att privatiseringsidiotin från Alliansen gjort välfärden dyrare på det – inte konstigt att denna regering måste höja skatten !.

  ”öppna era hjärtan” är tydligen ersatt av stöveltramp numera dessutom !.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.