Edward Riedl (M)

Socialdemokrat vill skjuta Trump

Jag ogillar Trumps sätt att vara och stora delar av hans politiska agenda. Jag ogillar också det ”goda” vänsterhatets ständiga överord och övertramp här hemma i Sverige. Hur kan någon tycka att det är ok att skjuta politiska motståndare? Vad finns det för partikultur i ett sådant parti där någon uttrycker sig på det sättet? Hur kommer nationell media att förhålla sig till detta?

 

http://www.di.se/nyheter/svensk-politiker-ville-fa-trump-skjuten/

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

  1. Basic Rules

    Med den vokabulär stadsminister Löfvén och även andra använt i riksdagen -om politisk motståndare- finns en risk att sådana övertramp legaliseras och mindre välkomponerade hjärnor, därmed tar liknande uttryck för legala. Det ligger i farans riktning så att säga.

  2. Ulf Parde

    Han fick avgå enligt vad jag sett på text-TV. Facebook är nytt och folk tänker inte på att det kommer ut direkt med sådant som de förut kunde säga till kompisarna. SD har ju också avpolletterat en del. ”Snällast” mot dem som vräker ut sig hat mot andra är nog Vänsterpartiets ledning. Jag är inte så ofta inne på dina bloggar (eller några bloggar alls). Men när jag nu ser en del kommentarer till dina bloggar så tycks det vara många hatiska vänsterpartister i farten. Dock får du gärna öka tydligheten med att Region Västerbotten ska avskaffas. Behövliga kontakter mot t. ex, EU torde med fördel kunna skötas av Länsstyrelsen med landshövdingen i spetsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.