Edward Riedl (M)

Nu riktar vi misstroende mot tre ministrar

Alliansen riktar nu ett gemensamt misstroende mot de tre ansvariga ministrarna inrikesminister Anders Ygeman (S), infrastrukturminister Anna Johansson (S) och försvarsminister Peter Hultqvist (S). Sedan fortsätter konstitutionsutskottet att granska statsminister Stefan Löfven (S). Det är ingen it-skandal på en myndighet eller liten otydlighet på regeringskansliet det handlar om. En myndighetschef har brutit mot flera lagar som finns där för att skydda Sverige och enskilda personer. Regeringen har låtit det hända och sedan försökt och mörkat det hela istället för att faktiskt ta sitt ansvar och åtgärda det.

Det här är en mycket allvarlig säkerhetskris för Sverige. Att regeringen försöker förminska det som inträffat och skylla även på den tidigare regeringen är inget annat än ovärdigt. Sverige har lagar för att skydda våra säkerhetsintressen. Det är dessa som inte följts.

 

Edward Riedl (M).

3 kommentarer

 1. Leif

  Hej, vi införde ett system som fallerat, låt oss anmäla andra och skita i att ta ansvar.

  Privatisera mera

  Moderata as

 2. Micke

  Nyliberal outsourcing genomförd av alliansen bär det tyngsta ansvaret. Eller tycker du att det är lämpligt att säkerhetsklassad information lämnar landet till outsourcad personal i andra länder?

  Det var detta ni i alliansen genomförde i eran privatiseringsiver så sluta kasta sten i glashus Riedl.

  Alliansen bär ansvaret för att man gick ut och upphandlade och nuvarande regering har visat på sanslösa brister i implementeringen av alliansens upphandling.

  Ytterligare ett bevis på hur inkompetenta svenska politiker är.

 3. Bergis

  Ni är desperata. SD tankar röster från Alliansen samtidigt som Stefan Löfven stärker sitt grepp. SVT:s politiska journalister sammanfattade det bra. Alliansen ville mästra SD och tog till storsläggan. Ni blev fartblinda och framstår nu som grälsjuka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.