Edward Riedl (M)

Stefan Löfven borde skämmas

Återigen är socialdemokraternas lotteriverksamhet i blåsväder. Förra hösten varnades socialdemokraterna av Lotteriinspektionen när de försäkte mörka vilka som tjänar pengar på verksamheten. Nu visar det sig att socialdemokraterna säljer lotter på kredit till ekonomiskt utsatta människor. Bara sedan 2014 har Stefan Löfvens socialdemokrater skickat 8 000 personer till Kronofogden när de inte längre kan betala deras lotter. Att sälja lotter på krita är osmakligt och när det dessutom sker till redan ekonomiskt utsatta blir det ännu värre. Stefan Löfven och socialdemokraterna borde skämmas.

 

Edward Riedl (M).

5 kommentarer

 1. Leif

  Du om någon är en människa som bör gå varsamt runt ordet skämmas. Sen vad själva inlägget gäller, nobelt, men från en person som med sin politik pissar på svaga människor. Då bör du inte ens skämmas, du bör flytta härifrån. Seriöst, ovärdigare avskräde till människa, finns det, ja Jimmie och hans nazister är väl före, men du vill ju gärna umgås med dom så. Näe fy fan för sådana som dig. Lärde du dig inget i skolan?

 2. Olle

  Jag har alltid röstat med M men nu vete fan ,va är det för lekstuga ni håller på med . Sluta kasta skit och försök nå ut men er politik istället ,man vet ju knappt vad ni står för längre.
  Detta skitsnack vinner ni inget val på 2018. Nå ut till era väljare istället för att begå politiskt självmord.Det var bättre förr nu är ni som småungar, nej jobba på politiskt och se till att vi slipper S,V och MP efter 2018. Tyvärr tror jag att ni redan ”skitit i det blå skåpet”

 3. Kicki

  Sossarna har inte vett på att skämmas,och Löven har fullt upp med att leka i sandlådan och gapa sitt mantra ”Sd är Nazister”. Den mannen är helt oduglig.och en skam för sverige

 4. Jonas E

  Vem ska skämmas mest ? – de som döljer var dom får sina pengar från som Moderaterna gör, eller S som visar det helt öppet ?…………. vem sponsrar och har sponsrat Moderaterna i det fördolda ?.

 5. Uffe N

  Så vitt jag vet får man inte sälja lotter på kredit. Skulle man då inte kunna beställa massor av lotter från lotteriet, och när fakturan sedan kommer vägra betala med hänvisning till att lotteriet inte får sälja på kredit?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.