Ett år går fort 47

EPval stundar, vars startar man bäst upp en sån valrörelse – I Bryssel såklart, Eus högborg. Vi är 15 personer som ska lära oss hur parlamentet och kommissionen fungerar, träffa parlamentariker och ta del av hur de jobbar med EU-frågor. Schemat är tufft, inte mycket luft i det inte. Start vid 0630 för en morgonjogg innan frukost. Sen så var det raska promenader mellan de aktiviteter som fanns på schemat. Mycket intressant, träffat och pratat med många parlamentariker. Och en massa tjänstemän i eubyråkratin.

83B31557-8553-4344-8520-CFADF72EB8FB

Blev sugen på att jobba här nere en period ( 3,5 månad) på LOs mandat. Skulle nog vara väldigt lärorikt. Gick så långt att jag ordnade formalia, hade kontakt och fyllde i nödvändiga dokument innan jag besinnade mej. Borta så länge, ja nån hemresa hade det säkert blivit men, ja har ju en Lotta därhemma i Lomsjö och ett par tre grabbar hos oss varannan vecka. Jag är ju impulsiv, men hann besinna mej.

F5760483-FAC7-4EAA-B485-918B30C69A37

Alltid roligt att ta del av andra kulturer, se och lära nya saker. Träffa nya människor och få del av deras erfarenheter och kunskap. Om man är öppen och nyfiken så får man del av mycket mer, och kan få ta del av deras vardag. Inte bara det som visas upp för ” turister”. Man hinner lära känna övriga deltagare lite grann när man tillbringar 7 dygn från 06-24. Några bekantskaper blir bestående, andra kortvariga.

”Den finaste gåvan från livet är vänskap, och det har jag fått.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.