Ett år går fort 49

Försäkringsutbildning, får träffa så många informatörer från olika LOförbund. En del är bekanta sen många år, några nya ansikten. Trevligt med nya bekantskaper. Vi kör en endags vidareutbildning varje år, nyheter och repetition. Behövde ta lite ledigt så att jag skulle få till en bättre helgvila. Varit dåligt med återhämtning några veckor.

7C4FA11C-CA9E-4454-9430-BC5063B880BF

Har bestämt mej för att sätta in en kamin i hallen. Tidigare ägare hade påbörjat jobbet, tagit bort något skåp. Nu var det bara att försöka få hit sotarn så man får veta vars man ska gå in med rökröret i muren. Blev ju ingen höstresa till värmen så då får man väl ta till vedeldning. Huset var ju så fräscht och bra så ja hade inte tänkt göra så mycket, mer än att laga till källargolvet när jag fått in VA som kommunen skulle göra. Men det sitter i ”mesen” blir nog inget den här hösten, har väntat ett helt år….. får väl ta nya tag till sommaren.

5B603A0D-B736-498D-AB01-DBF76BA4D914

På byn gör alla höst. Saker och hus vinterställs, folk som inte bor hela tiden har plockat in utegrejerna. Alla liksom väntar på kung Bores intåg, måtte det dröja.

” en spinnande katt och en varm öppenspis gör vintern uthärdlig”

2 kommentarer

    • Peter Lindström (inläggsförfattare)

      Kunde ha skrivit att det verkar sitta fast, har nu väntat två år. Jag skyller inte på någon, konstaterar bara fakta. Det tar lååååång tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.