Vars är Sverige på väg?

Jag undrar…….

Vars är vi på väg här i Sverige. Media blåser upp och skrämmer så gott de kan, gängskjutningarna skördar nya offer. Fast arbetslivet tar många fler människoliv. Kriminellas uppgörelser med sprängmedel och skjutningar är hemskt. Men detta begås i en liten krets, interna uppgörelser dom emellan. Dödsolyckor på arbetsplatser kan drabba vem som helst, var som helst, när som helst och utan förvarning. Jag tycker då det är mer skrämmande att så många människor mår så dåligt att man flyr verkligheten med narkotika, ett helvete som tar fler människoliv än vad skjutningarna gör och det sker här, mitt ibland oss. Unga människor. Narkotikan sägs ” flöda in”. Lättillgänglig via post, internetbeställningar och når både barn och vuxna. Integriteten för oss får inte vara ett hinder när det gäller att stoppa olagligheter. Det borde vara allas skyldighet att säga till, säga ifrån och tala om när man upptäcker eller misstänker grov brottslighet. Att inneha och att sälja narkotika är det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.