Till MR Cool

 

 

Ursäkta att jag inte har svarat dig, eller satt ut dina sista kommentarer. Jag tycker FAKTISKT att alla kommentarer ska komma fram, annars förfinas allt här på bloggsidan, och det tror jag själv du vet. Men jag tycker att dina privata angelägenheter som du har med andra här, ska du/ni själv ta med varandra, ansikte mot ansikte. Nu gömmer du dig bakom ett skynke och det är fel men även ett fegt spel. Fixa en egen blogg istället, där du bättre får uttrycka för vad du känner för dessa armare karlar som inte gillar dina framtagna svar menar jag. Jag förstår inte varför du inte tänker på det? Är det roligare och tryggare att vara i hemlighet?

Tror du inte det är mera ryggrakt att stå upp för de argument du har i ett eget bloggsamtal, där du själv står för ditt riktiga namn och svar.

Tyvärr MR Cool! Dina 4 kommentarer som du skrev i helgen släpper jag inte fram, om inte det blir som förra gången, de bara fanns på blogginlägget mitt utan min medverkan. Nu önskar jag dig en fortsatt trevlig vecka, och förresten tack för kramen jag sänder den tillbaks till dig.

Kram

Annevi

 

Törnekvisten

På livets vägar

strävar hatet fram

Kalla det om ni vill

törnekvistens stam

Finns emellan tinget

i oredan

 

Där stansas alla kvalen

Inget rättvisenamn

skapas i svaren

och kvistens alla taggar

sargar de vackraste

bladen

 

Alla går vi på denna stam

håller törnekvisten hårt

i vår hand

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.