Edward Riedl (M)

Obama på väg mot historien

Jag har redan för några dagar sedan bloggat om det historiska med sjukvårdsreformen som Obama till slut fick igenom. 

För den som inte hunnit se Obama tala efter den historiska segern är det bara att klicka på den här länken för två minuter med en president som kommer att gå till historien.

Edward Riedl (M).

 

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

 1. Pär Andersson

  Den hycklande tonen i ditt inlägg förstärker känslan av att du är orolig över att den svenska högerns strävan att privatisera delar av sjukvården kan betraktas som motsatsen till Obamas strävanden. Man kan bara hoppas att detta ohöljda hycklande avslöjas för vad det är före valet i höst.

 2. Edward Riedl

  Svar till Pär Andersson (2010-03-24 19:27)
  Nu får du sansa dig. Det finns inget hycklande i det jag skriver. Tvärtom menar jag att Obama kommer att bli historisk utifrån de förbättringar han påbörjat på välfärdsområdet. Ibland får du lämna de politiska skygglapparna så ser du bättre vad andramskriver och tycker.

 3. Conny Forsström

  I mitt senaste blogginlägg avslöjas att sjukvårdsreformen i praktiken är tandlös. I praktiken har inget förändrats, sjukvårdsförsäkringsbolagen bestämmer fortfarande.

  1) Javisst, de måste idag försäkra alla och gör de det inte så får de böter på 100 dollar om dagen. Ställ det mot att de kanske skulle tvingas betala 100000 dollar för en operation så väljer de böterna och hoppas på att personen hinner avlida innan alltför mycket pengar förlorats..

  2) 15 miljoner människor får fortfarande ingen vård.

  3) Michael Moore oroas över att t.ex. Sverige är på väg åt samma håll..sakta men säkert

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>